2014-ben előrébb lépek!

rakétaLassan, de biztosan közeledik az év vége. A fogadalmak ideje. Mi lenne, ha idén azt fogadnád meg magadnak, hogy jövőre előrébb jutsz? Hogy megteszed azt a bizonyos első lépést a karrieredért? Íme, néhány SIKERTIPP, egy világhírű coachtól.

felsorolásTe irányítasz! Ahhoz, hogy karriered építése jó úton haladjon, kezedben kell tartanod az irányítást. Tudatos viselkedéssel elkerülhető, hogy hosszú évekig csak sodródj az árral. Állj ki magadért! Változtatásra fel!

felsorolásTudatosítsd magadban, hogy Te döntesz! Te vagy a felelős saját a boldogulásodért. Ne várj külső segítséget, neked kell küzdened saját céljaid eléréséért.

felsorolásNe halogass! Ne várd meg a változtatással azt a kritikus pontot, amikor már kényszerből kell cselekedned. (kirúgnak, lefokoznak, kiégsz).

felsorolásNe érd be kevesebbel! Törekedj a folytonos fejlődésre, karriered felépítésére is jó ha van egy terv a fejedben, amihez aztán igazodni tudsz, ha döntéseket kell hoznod.

felsorolásKoncentrálj az erősségeidre! Használd ki azokat az oldalaidat, amikkel könnyen sikerhez juttathatod magad. A rossz kiküszöbölése mindig sokkal több energiát emészt fel.

felsorolásNe válj munkamániássá! Próbálj egy egészséges munka- magánélet egyensúlyra törekedni. A megrögzött munkamániás idővel megbetegíti magát, vagy a körülötte lévőket.

felsorolásGyakorold a fegyelmezett hallgatást! Beszélj te kevesebbet, hallgass meg többet. Légy nagyon tudatos. Bárkivel, bármiről beszélsz, az hatással lehet a későbbi karrieredre. A fél mondatokból összetett kép alapján fognak megítélni.

felsorolásKeress mentorokat! Bízz meg egy coacht, vagy egy bölcs embert, akiben megbízol, akinek a szava számít neked. Olyat keress, aki nem a te szervezetedben dolgozik, hanem kívülálló. Így elfogulatlan tud maradni.

felsorolásTanuld meg jól eladni magad! Hatékony önmarketinggel felgyorsíthatod a renglétrán való lépkedés folyamatást!
Jelentkezz ITT, és kezdd el a fejlődést még ma. INGYEN!


Név: *
Email: *

A bejegyzés kategóriája: Karrier
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>