Bemutatkozás

Üdvözöllek!

IMG_9182Eifert- Kindlinger Rita vagyok.
Budapesthez közel élek férjemmel és két kisgyermekemmel. 32 éves vagyok.
Közgazdász és külkereskedelmi végzettségem van, gyermekeim születése előtt beszerzőként dolgoztam.

Két álmom volt- van- már régóta. Szeretnék tanítani és könyvet írni. Már kisgyerekként tanítónő akartam lenni. Szeretem azt, amikor látom a másik tekintetében, hogy világossá válik számára valami az ÉN magyarázatomtól. Jó érzés, ha hozzásegíthetek valakit ahhoz, hogy új ismereteket szerezzen, ezáltal ismét egy kicsit több legyen.
A könyvírás fantasztikus lehet. Leírni azt a sok gondolatot, ami a fejedben van. Olyan formában, hogy az másoknak is tessék.

Ezt a két álmomat kovácsoltam össze, amikor elkezdtem gondolkodni egy értelmes, izgalmas, új lehetőségen. Kihasználva, hogy egy ideig még nem leszek “aktív dolgozó” tagja a társadalomnak, elkezdtem hobbi szinten blogot írni. Olyan témákról szóltak írásaim, amik engem érdekelnek, és amiket érdemesnek tartok arra, hogy mások is elolvassák.
Azon kaptam magam, hogy vissza- visszatérek olyan témákhoz, mint a marketing hasznosítása önmagunkra nézve, önismeret, önfejlesztés. Indítottam egy online tanfolyamot önmarketing témában, és sokat jelentkeztek rá. Bevallom, nem voltam felkészülve erre a nagy érdeklődésre.
A szó mai, már már elcsépelt változatával élve maximalista vagyok magammal szemben, ezért magánéletemben is törekszem mindig kicsit jobb lenni, mindig kicsit legyőzni önmagamat.
Ez persze nem jelent állandó elégedetlenséget a jelenlegi állapottal, csak egészséges hajtóerőt, ami visz előre. Ez a hajtóerő késztetett arra, hogy megalapozzam valamivel azt, amit átadok írásaim formájában olvasóimnak.
Nagy szerencsémre eljutottam egy továbbképzésre, ahol business coach végzettséget szereztem. Így már érzem, hogy nem csak szív, lélek és tanítani akarás van írásaim mögött, hanem tudás és széles körű ismeret is.

Megújul honlapomon találhatók továbbra is blogbejegyzések, az aktuálisan épp engem foglalkoztató témákkal, indul INGYENES online tanfolyam, kérhetsz személyes coachingot, ill. ha figyelemmel kíséred munkásságomat, hamarosan megrendelheted Önismereti tanfolyamomat is, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek!

 

Jó olvasgatást:

Rita