Hatékony fegyver a sikerért vívott harcban: önismeret

selfknowingÖnmarketinget tanítunk. Arra ösztönzünk mindenkit, aki minket követ, tőlünk tanul, hogy igyekezzen minél hatékonyabban előnyös pozícióba juttatni magát.  Ennek megvannak a módszerei, maga eszközei. Egy nagyon fontos lépés azonban nem maradhat ki az életedből, ha az önmarketingben sikeres akarsz lenni. Az ÖNISMERET! Hiszen az önismeret szerzés során tapasztaljuk meg azokat az előnyös, kihangsúlyozandó oldalunkat, amiket aztán hatékony fegyverként vihetünk magunkkal a boldogulásért vívott csatába.

Milyen módjai vannak az önismeret szerzésnek?

Mindenkik más módszert választ arra, hogy kiismerje önmagát. Vannak, akik elmennek egészen spirituális szélsőségekig, vannak, akik tudományos módszerekkel sokszor csak a felszínt kapargatják.

Azt ajánlom, légy tájékozott, olvass utána, keresgélj. Mindenképp olyan módszertant válassz, ami a Te személyiségedhez leginkább passzol. Minél jobban eltalálod a hozzád illő tanulási módot, annál értelemszerűbb lesz majd a megtapasztalás.

Ha az arany középutat választod…

Érdemes azoknak is foglalkozni kicsit a lélektannal, akik nem hisznek, vagy nem szívesen foglalkoznak kézzel meg nem fogható tanokban. A lélektani ismereteknek is van nagyon komoly pszichológia háttere. Az ok okozati összefüggések, pl. hogy milyen típusú ember miért reagál egy bizonyos helyzetre adott módon, egészen kézzel foghat tesztekkel kideríthető.

Miért válik hasznodra?

felsorolás2Megismered a személyiséged árnyoldalait. Szembesülsz a gyengeségeiddel, hogy tudd, mikor kell résen lenned, mikor milyen taktikát alkalmazz. De nem az a cél, hogy ezeket javítgassuk…hanem

felsorolás2hogy megismerd előnyös oldaladat, megtapasztald számos remek, jól kihasználható tulajdonságodat. Felfegyverkezz azzal a bizonyos eszköztárral, amit aztán akár önmarketinggel, hasznosítani tudsz majd.

felsorolás2Hogyan bírod a stresszes helyzeteket? Mi számodra az optimális viselkedés stressz helyzetben? Menekülés, megbékélés, harc? Nem mindegy, hogyan reagálsz.

felsorolás2Megtalálhatod az ideális egyensúlyt munka és magánélet között! Úgy, hogy egyik terület se kerüljön hátrányba a másik miatt.

Az önismeret és mit ilyen, a Sikerman önismereti online tréning is, nélkülözhetetlen hozzávalója a siker receptének.

Csatlakozz a limitált, garantáltan kis csoportlétszámú online tanfolyam résztvevőihez és vedd kezedbe sorsod irányítását!

Kattints a részletekért, vagy jelezd itt, ha érdekel:


Név: *
Email: *

A bejegyzés kategóriája: Coaching, Karrier
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>