Márpedig én kiszállok!

mókusMókuskerék. Belemászunk, benne vagyunk, ki sem látunk belőle. Csak telnek a napok, múlnak az évek, mi meg tesszük, amit tennünk kell. Minden nap. Mindig ugyanúgy. Néha kellene mindannyiunk mellé valaki, aki megrázza a vállunkat: Hé, haver,ébredj már fel. Dobd fel a mindennapokat, vagy lassan beleőrülsz!

Nem kell nagy dolgokra, nagy változtatásokra gondolni. Igen, vannak olyan helyzetek, amikor  a szitu adott, mondhatnánk, hogy a “körülmények áldozataként” nincs más választásunk.

Azt mondom: mindig van. Ha más nem, abban, hogy miként reagálunk valamire, hogyan élünk meg helyzetet. Próbáljuk mindenből kihozni a lehető legjobbat. Lehet, hogy kiszállni nem tudsz a mókuskerékből, de nézz legalább körbe futás közben.

Reggel válassz egy új útvonalat, nézd a házakat, amik mellett eddig nap, mint nap elsétáltál anélkül, hogy felpillantottál volna. Színezd ki egy kicsit a képet, ne légy borúlátó.

Végezetül mellékelek Nektek egy csodálatos példát, miként lehet egy monotonnak tűnő munkát is feldobni némi kreativitással. Fantasztikus, én imádom! (a felvétel nem profi, de ne ezzel törődjetek) VÁLTOZÁSRA FEL! Szép napot!

A bejegyzés kategóriája: Életvitel, Karrier, Motiváció
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>