Önmarketing online tanfolyam

Légy MÁS, mint a többiek! Légy TÖBB, mint mások!

Te is azt akarod, hogy végre észrevegyenek!

Ki akarsz tűnni a tömegből!

Gyors karriert akarsz!

Egyszerűen meg akarod mutatni, hogy jobb vagy bárkinél!

önmarketing

Akkor egyre gondolunk! Nem is kerülgessük azt a bizonyos forró kását:

1. Amit kínálok:

online önmarketing tanfolyam (NEM azonos az ingyen kérhető önmarketing e-mail tanfolyammal)

nagyon komoly marketing ismereteket veszünk át a termékmarketingből és használjuk azt önmagunk imidzsének felépítésére

valóban használható ismeretek a marketing világából

2. Amire ne is számíts:

pátyolgatás, mentorálás- aki erre befizet, az tudja magáról, hogy ő JÓ, csak azt tanítjuk meg, hogyan mutassa ezt meg másnak is

sétagalopp- ez itt nem a mellébeszélések, blabla beszédek tanfolyama. Ha TÉNYLEG tanulni akarsz valamit az önmarketingről, akkor itt a helyed, ha csak “olvasgatnál róla”, akkor inkább ne ezt válaszd

3. Mennyibe kerül?

Online, 8 hetes tanfolyam, minden héten 2 új tananyaggal

kérdezési lehetőségekkel, konzultációval, non stop elérhető felülettel

19.900 Forint

4. Hol jelentkezhetsz rá?

ITT rögtön:
MEGRENDELŐ LAP


Név: *
Email: *
Cím: *
Számlázási név: (Ha eltér a fentitől)
Számlázási cím: (Ha eltér a fentitől)
Telefonszám: *

A MEGRENDELEM gombra kattintással elfogadod az alábbi feltételeket:

infoAz online tanfolyam ára: 19.900 Forint, melyet a MEGRENDELEM gombra kattintás utáni 8 napon belül átutalsz a megerősítő e-mailben kapott számlaszámra.

infoEz a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted. (sikerman1[kukac]gmail[pont]com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással megkötöd. Eifert- Kindlinger Rita, egyéni vállalkozó, üzleti coach (nyilvt.sz: 35475887, adószám:66500360133)

infoA megrendelésed utáni teendők: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. Ez alapján tudsz majd utalni. Ha megérkezett számlánkra az utalás, arról is értesítünk és megkapod az online tanfolyamhoz szükséges belépési kódjaidat.