Személyes coaching

 Mi a coaching?

Coach, mint személyi edző

Eredetileg a coaching szó edzést jelent, a coach pedig edzőt. Nagyjából így képzeld el a life/business coaching foglalkozásokat is. Én, mint az Te személyi edződ most nem jobb sportteljesítmény elérésére foglak ösztönözni, hanem az életed valamelyik- Te általad problémásnak vélt, megoldhatatlannak látott- területén szeretném, ha kihoznád magából a maximumot.

Hogy mindenki megtalálja azt a komfortzónát, ahol jól érzi magát.

Tudnod kell, hogy nem vagyok mindent-tudó. Nem tisztségem helyetted döntéseket hozni, szakmai ötletekkel előállni, új életmódot előírni Neked.

Értő figyelemFeladatom, hogy nyílt, őszinte érdeklődéssel forduljak Feléd és különböző coaching technikák segítségével segítsek, hogy legjobb formádba hozd önmagad.

Ha még részletsebben érdeklődsz a coaching iránt, olvasd el ebben a témában írt blogbejegyzéseimet.

Szeretnék személyes coachingot kérni!

  • Hogyan épül fel a coaching?

Egy egy coaching folyamat mindig KONKRÉT probléma megoldására irányul. A probléma összetettségétől függően egy coaching folyamat 4-6 alkalmas konzultációból áll.

Fejlesztő támogatást biztosítok. Kérdéseimmel, alkalmazott technikáimmal, eszközeimmel segítelek hozzá Téged a kitűzött cél eléréséhez.

Segítek, hogy feltárd a problémát, meghatározz egy releváns és reális célt. Ezután együtt felépítjük a célhoz vezető utat.

Részletekért kérem tekintsd meg Coaching szerződésemet. Jelentkezem a coachingra!

  • Személyes coachingot szeretnél?

    önismeret

Természetesen ebben is tudok segíteni Neked.

Mai rohanó világunkban nincs időnk szórakozni, kevesebb idő jut a családra, mint szeretnénk, sportról, hobbiról, kapcsolatépítésről szinte már csak álmodozunk.

Ahhoz, hogy optimális egyensúlyba tudjunk minden, számunkra fontos életterületet rendezni, foglalkoznunk kell ÖNMAGUNKKAL.

  • Hogy működik a coaching?

imagesCA413RNL

  1. NEM MONDOM MEG, mit kellene tenned ahhoz, hogy boldogabb legyél. Honnan is tudhatnám én jobban, mint Te magad? DE SEGÍTEK Neked hátrébb lépni, kicsit másképp, reálisan szemlélni a problémás élethelyzeteket, hogy TE találd meg saját magad számára a legjobb megoldást.
  2. NEM UTASÍTALAK, milyen helyzetben hogyan viselkedj, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, DE SEGÍTEK elsajátítani hatékony technikákat, melyek segítségével könnyebben boldogulhatsz a kihívásokkal teli mindennapokban.
  3. NEM DÖNTÖM EL, merre indulj el, egy megrekedt élethelyzetben. DE SEGÍTEK Neked, hogy lásd az összes lehetőséget, kitágítsd látóköröd, hogy elegendő információ birtokában az neked megfelelő legjobb döntést tudd hozni.

Igen, szeretném én is egy coach támogatását!

  • Mennyibe kerül ez Neked?

Mindenképp egyéni ajánlatot kell kérned, hiszen mint említettem, a probléma összetettségétől függően változhat a coaching konzultációk óraszáma (ált. 4-6 alkalom elegendő szokott lenni az adott probléma kezeléséhez)

Kérje személyre szabott ajánlatomat.  (az ajánlatkérés díj- és kötelezettség mentes)

  • Hol zajlik a konzultáció?

A coachingot Skypon tartom ezért Te kényelmesen, saját otthonodban, kedvenc kávézódban, egy parkban ülve konzultálhatsz velem. Kedvedre választhatsz olyan helyszínt, ahol a legkényelmesebben érzed magad.

Amennyibe úgy érzed, még mindig bizonytalan vagy, olvasgasd blogbejegyzéseimet, töltsd le INGYEN az általam írt e-könyveket, vagy iratkozz fel e-mail tanfolyamaim egyikére.

Bármilyen más kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal. Itt kérdezhetsz!