Önismereti tanfolyam

önimeret, önfejlesztés, önkifejezésAz online sikertréning megérkezett!

pontTanuld meg kiaknázni a benned rejlő összes lehetőséget!

pontÉpíts az erősségeidre, tanuld meg alkalmazni őket!

pontHa elméleti tudásra, filozofálgatásra vágysz, akkor most nem jó helyen jársz!

pontMi itt 100 % gyakorlatias, valóban használható tudást nyújtunk NEKED!

 

Miért online?

Mert én alkalmazkodom Hozzád! A Te igényeidet tartom szem előtt. A tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének a munkájukban jobban boldogulni, szeretnének előrébb jutni a ranglétrán. Az önmarketing sikeres alkalmazáshoz elengedhetetlen önmagunk, személyiségünk megismerése, erősségeink feltérképezése.

Mondhatnám úgy is, hogy ez a tudás, amit a tanfolyamon kapsz, megalapozza majd a sikeres karrierépítésre irányuló törekvéseidet!

Tehát a résztvevők dolgoznak. Sokat, keményen. Építik a karrierjüket. Ezért ONLINE. Mert akkor tanulsz, amikor épp időd van rá, akár éjszaka, akár hajnalban. Nem kell bejárnod órákra fix időpontokban. Úgy igazítod, ahogy neked a legmegfelelőbb.

DE! Mégis van húzóerő. A tanfolyamon résztvevők száma LIMITÁLT: Kialakul egy tanuló csoport. Kapcsolatokat építhetsz, kérdezhetsz, megbeszélheted a Téged leginkább érintő kérdéseket.

Mi a módszertan?

FONTOS: a tananyag gyakorlatias. Számos hasznos, a mindennapok során bárki által könnyen alkalmazható trükköt, feladatokat tartalmaz. Tapasztalati úton tanít, nem száraz szakirodalom. Változatos formában adja át a tudás, lehet olvasni, hallgatni, nézegetni. Videókat, hanganyagot, képeket, szöveget, táblázatokat is tartalmaz.

1. MODUL- Önismeret
Különböző technikák, elméletek segítségével megismerheted saját személyiséged, annak szép és árnyékos oldalaival együtt. Gyakorlatban jól alkalmazható technikák segítségével megtanulhatod maximálisan kihasználni személyiségednek erősségeit.

2. MODUL- Önfejlesztés
Az első fejezetben megismert erősségeket fejleszti gyakorlati útmutatókon, feladatokon keresztül. Célja, hogy segítsen határozottabbá, magabiztossá válni, eligazodni a mindennapokban, jobban boldogulni az élet minden területén.

3. MODUL- Önkifejezés
Az alaposan elsajátított előző fejezetek után már “csak” annyi dolgod maradt, hogy ezt az optimális állapotot fenntartsad, megőrizd lelkesedésed hosszú távon. Ehhez adunk tippeket, tanácsokat. Segítünk megtalálni azt a kifejezési módot, ahol komfortosan érzed magát.

Részletes tartalomért kattints ide!

Mennyibe kerül?

Az online tanfolyam 8 hétig tart. Hetente két új tananyag kerül fel az online, éjjel- nappal elérhető felületre. A két hónapos tanfolyam ára: 19. 900 HUF (áfával)

A tanfolyam végén az egész tananyag igény szerint DVD-n is megvásárolható.

Figyelem! A résztvevők száma limitált!

UPDATE: Az első tanfolyamra a helyek beteltek. Az érdeklődés miatt februárban újabb kis létszámú csoportot indítunk. Jelentkezz MOST:

JELENTKEZÉSI LAP


Név: *
Email: *
Cim: *
Számlázási név (Ha eltér a fentitől):
Számlázási cím (Ha eltér a fentitől):

A MEGRENDELEM gombra kattintással elfogadod az alábbi feltételeket:

infoAz online tanfolyam ára: 19.900 Forint, melyet a MEGRENDELEM gombra kattintás utáni 8 napon belül átutalsz a megerősítő e-mailben kapott számlaszámra.

infoEz a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted. (sikerman1[kukac]gmail[pont]com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással megkötöd. Eifert- Kindlinger Rita, egyéni vállalkozó, üzleti coach

infoA megrendelésed utáni teendők: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. Ez alapján tudsz majd utalni. Ha megérkezett számlánkra az utalás, arról is értesítünk és megkapod az online tanfolyamhoz szükséges belépési kódjaidat.

 

Szerkesztés